Antwerpse fotoclubs tonen hun beste werk dit weekend in Feestzaal Den Engel in Vorselaar.   Op zaterdag 23 en zondag 24 april is Feestzaal Den Engel aan de Mgr. Donchelei in Vorselaar het mekka voor elke Antwerpse fotografieliefhebber.

De plaatselijke fotoclub Vorselaarse Fotovrienden ontvangt dan de winnaars van de jaarlijkse provinciale Brabo-fotowedstrijd en toont de ruim 390 beste beelden van die wedstrijd.

Aan de bekende Brabo-wedstrijd voor Antwerpse fotoclubs namen dit jaar 29 clubs deel met in totaal 1.319 foto's en digitale beelden, zowel in kleur als in zwart-wit. De 135 beste foto's zijn doorlopend te bewonderen tijdens de expositie. De 252 beste digitale beelden worden om de twee uur geprojecteerd op een groot scherm.

De Brabo-fotowedstrijd is een initiatief van de Koninklijke Antwerpse Verbroedering van Fotokringen vzw (K.A.V.F.). Dat is de overkoepelende organisatie van meer dan 70 fotoclubs in de provincie Antwerpen en aanpalende regio's. De wedstrijd is een van de vele initiatieven om de fotografie in onze provincie te promoten en te bevorderen.

De fototentoonstelling is op zaterdag te bezoeken vanaf 16 uur. Er zijn projecties om 16, 18 en 20 uur.
Op zondag is de expo toegankelijk vanaf 10 uur, met projecties om 11, 14, 16 en 18 uur.
De toegang is gratis.
De Vorselaarse Fotovrienden bakken op zondag hun vermaarde pannenkoeken...